Wintersport Belalp - Wallis - Zwitserland

De Belalp in Wallis is een fantastisch wintersport gebied, zowel voor gevorderde skiërs als voor beginners. Het is een heerlijke omgeving voor wintersport zonder massatoerisme. Omdat het skigebied erg overzichtelijk is en niet al te groot, is het een ideale bestemming voor gezinnen met kinderen.

Wintersport Wallis – sneeuwzeker

Door de hoogte en de ligging in Wallis is het skigebied van de Belalp sneeuwzeker. Tussen 2.000 en 3.100 meter vindt u 10 liften met 60 km piste. De hoogste piste is uniek in Zwitserland; aan het einde van de skilift gaat u door een smalle tunnel die uitkomt op een zwarte piste die als één van de mooiste in Wallis wordt beschouwd. Een zeer steile maar brede piste met een magnifiek uitzicht op de omgeving. Ook de Matterhorn is vanaf dit punt goed te zien. Onde de video vindt u een fotoreportage van deze beroemde piste. Klik op de foto’s voor een vergroting.

Video: skiën en snowboarden op de Belalp

Op de beelden ziet u opnames van snowboarden buiten de piste; deze tocht is gemaakt onder begeleiding van een ervaren skileraar. Ga nooit zonder begeleiding buiten de piste! Het is gevaarlijk en bij een ongeluk keert uw verzekering niet uit. Maar, de skileraren van de Belalp zijn iedere middag beschikbaar om u te begeleiden op prachtige tochten of privélessen!

Fotoalbum skipiste ‘Tunnel-Westseite” – Hohstock 3115 meter

De beroemde Hohstock tunnel met aan het einde de adembenemende zwarte piste is een geweldige belevenis voor skiërs en snowboarders. De piste is alleen toegankelijk voor ervaren wintersporters en biedt een indrukwekkend uitzicht op de omgeving. Bekijk de foto’s in het album hieronder voor een indruk.

Zin in wintersport in Wallis? Reserveren