Vakantiehuis in Belalp - Wallis - Zwitserland

Dit vakantiehuis in Zwitserland in het kanton Wallis is al verschillende generaties eigendom van de familie Schaad uit Bern, de hoofdstad van Zwitserland. Karin Diepeveen-Schaad is de huidige eigenaar; zij woont in Nederland en is contactpersoon voor Nederlandse gasten die dit vakantiehuis willen huren in de zomer of de winter.

Eenvoudig maar gezellig vakantiehuis

Chalet Bergfrieden BelalpHet vakantiehuis is één van de oudere chalets op de Belalp in Wallis en gebouwd in 1955. In 1965 werd het gekocht door de grootouders van Karin en sindsdien is het in de familie gebleven. Deze echte Zwitserse vakantiewoning bestaat uit drie woonlagen waarvan de middelste en onderste verhuurd worden. Het is een eenvoudig huis maar voorzien van alle gemakken en vooral erg gezellig. De ligging is uniek voor wintersporters; naast de skipiste. Klik op de foto voor een vergroting.

Een vakantiewoning in Zwitserland waar je terug wilt komen

Chalet Bergfrieden is een plek waar je terugkomt. Sommige gasten komen al vele jaren naar dit vakantiehuis in Wallis, soms al drie generaties lang! In de winter is het huis veel verhuurd, maar als je er vroeg bij bent is er nog wel eens een plek vrij. Check het op de pagina beschikbaarheid of bij de last-minutes.

Nuttige informatie over dit vakantiehuis in Wallis

De ligging van dit chalet in Zwitserland is bijzonder. Zo bijzonder dat je er niet eens met de auto kunt komen! Die moet je laten staan in het dorp Blatten en van daar ga je met de kabelbaan naar boven. De bagage gaat in speciale karretjes ook in de gondelbaan. Vanaf het eindstation van de kabelbaan is het ongeveer een kwartier lopen naar het vakantiehuis. Je kunt je bagage ophalen met de handkar die bij het chalet hoort of laten transporteren door een sneeuwscooter. In de winter is de handkar door de sneeuw lastig te gebruiken. Hou je van rust en bergwandelingen of van wintersport? Dan is deze vakantiewoning in Wallis, Zwitserland een prima keuze! Lees meer over het huren van dit chalet of klik op het fotoalbum hieronder.

Bekijk het vakantiehuis in Zwitserland op Facebook, op Google+ LocalGoogle Maps of Google Streetview!

Is dit vakantiehuis niet meer beschikbaar in uw vakantieperiode of zoekt u een strandvakantie? Kijk dan ook eens op de website over Aegina in Griekenland. Op Wiki Vakantie vindt u nog veel meer informatie over de meest uiteenlopende soorten vakanties en vakantiebestemmingen.

Ook naar de Belalp in Wallis? Reserveren